MagInvest.ro ofera servicii complete de intermedieri imobiliare, in regim de exclusivitate, doar in judetul Galati. Pentru ca suntem o agentie imobiliara cu o experienta importanta, suntem capabili sa va oferim servicii de calitate pentru finalizarea oricarui tip de tranzactie imobiliara care are loc pe teritoriul judetului nostru. Este vorba despre servicii de consultanta juridica, despre servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta imobiliara si servicii de administrare locativa.

         Serviciile de consultanta juridica va sunt de folos in ambele situatii: atunci cand doriti sa vindeti o propietate si atunci cand doriti sa cumparati sau sa inchiriati o propietate imobiliara.

         Daca doriti sa vindeti o propietate oriunde in judetul Galati, va ajutam noi sa pregatiti actele necesare si va ajutam in mod profesionist sa finalizati cu succes intregul proces de transfer al propietatii. Nu este deloc complicat! Nu va fi nevoie sa platiti un avocat sau un consilier juridic pentru a vinde sau pentru a inchiria propietatea dumneavoastra.

         Daca sunteti persoana fizica sau persoana juridica si daca doriti sa cumparati un imobil, va puteti baza pe noi si in aceasta situatie. Avem posibilitatea de  a va asista din punct de vedere legal pe tot parcursul procesului de cumparare. Va ajutam cu evaluarea propietatii, va consiliem acolo unde este cazul pentru a incheia in conditii optime contractul de vanzare-cumparare, va recomandam un notar si va spunem ce va trebui                     sa faceti si dupa ce intrati in posesia propietatii.