MagInvest.ro este o agentie imobiliara in care lucreaza persoane cu multa experienta, foarte dedicate meseriei lor. Noua chiar ne face foarte mare placere sa oferim servicii complete profesionale persoanelor care doresc sa incheie o tranzactie imobiliara!

         Este motivul principal pentru care compania s-a dezvoltat foarte repede in ultimii ani. Foarte multi clienti au preferat serviciile noastre deoarece sunt complete si sunt furnizate in mod serios si rapid. Noi lucram repede pentru ca timpul conteaza foarte mult in zilele noastre! Toti agentii nostri imobiliari se intereseaza de noutatile din acest domeniu zi de zi. Promovam in mod eficient propietatile oferite spre vanzare. Mai mult decat atat, am decis sa infiintam acest site national de tranzactii imobiliare, tocmai pentru a fi din ce in ce mai mult prezenti in toate orasele importante ale tarii in acest domeniu.

         Cunoastem foarte bine preturile locuintelor in functie de zone, cunoastem toate procedurile legale de realizare a oricarui tip de tranzactie imobiliara din Romania.

         IMPORTANT!! Toate anunturile postate pe site-ul MagInvest.ro, oferite spre vanzare in judetul Galati au regim de exclusivitate! Noi asa vindem proprietati! Anunturile postate pe site-ul nostru nu vor fi vizualizate pe alte site-uri de anunturi in acelasi moment. Preluam proprietatea dumneavoastra si o promovam doar noi, atata timp cat dumneavoastra veti dori acest lucru!

         Daca sunteti cumparator, retineti faptul ca propietatile pe care le vedeti pe site-ul nostru au regim de exclusivitate si nu vor face parte din portofoliul altei companii de acelasi gen.

         ATENTIE!! Serviciile de intermedieri si tranzactii imobiliare sunt oferite exclusiv persoanelor fizice sau juridice interesate de vanzarea, inchirierea sau cumpararea de imobile situate in interiorul judetului Galati. Daca locuiti intr-un alt judet si daca aveti nevoie de servicii de consultanta online referitoare la tranzactiile imobiliare, va putem ajuta doar in acest fel. Platforma de anunturi imobiliare MagInvest.ro este o platforma unde pot fi postate anunturi imobiliare din cele mai importante judete ale tarii. Platforma ofera online servicii de consultanta specializata in domeniul imobiliar pentru orice persoana de pe teritoriul tarii, insa nu intermediaza efectiv tranzactii imobiliare, decat pentru persoanele care domiciliaza in judetul Galati.