Teren pentru investitii 11000 mp – Salina Tg. Ocna, Bacau

115000 Euro

Detalii

Agentia imobiliara Mag Invest va propune pentru achizitie un teren cu un potential deosebit pentru investitie in scop turistic, situat in localitatea Tg. Ocna, langa Mina de sare, teren intravilan cu suprafata de 2100 mp impreuna cu 9050 mp teren (arabil, faneata) cele doua proprietati fiind despartite de un fir de apa.

Zona este pitoreasca, inconjurata de paduri de foioase, cu numeroase obiective turistice – Salina Tg. Ocna, Rezervatia naturala Perchiu, Manastirea Magura, Baraj Valea Uzului, Piscina cu apa sarata, Monumentul Eroului necunoscut, statiunea Slanic Moldova, izvoarele minerale, etc.

Amplasamentul terenului permite dezvoltarea unui proiect turistic compus din complex hotelier/pensiune/baza de tratament si spatii de agrement adiacente cu regim de inaltime S+P+5E, precum si constructii rezidentiale, constructiile noi pot fi racordate la retelele de alimentare existente in zona, respectiv energie electrica, gaze, apa, canalizare, telefonie.

Terenul nu are sarcini (retele edilitare, trasee de apa, monumente istorice, etc) care sa conditioneze amplasarea viitoarelor obiective. Pe teren sunt edificate doua constructii – locuinta compusa din 2 camere, cu o suprafata de 87 mp (utilizabila) si o anexa gospodareasca.

Pret tranzactionare propus 115000 euro, negociabil.
Comisionul practicat de agentie 2%

Caracteristici

 • Pret:
  115000 Euro
 • Status:
 • Suprafata teren:
  11000 mp
 • Suprafata construita (Amprenta la sol):
  87 mp
 • Clasificare teren:
  intravilan
 • Constructie pe teren:
  Da

Google Locurile Din Apropiere

Fii prima persoana care scrie o recenzie despre "Teren pentru investitii 11000 mp – Salina Tg. Ocna, Bacau"

Rating