Bine ati venit!

         Ne bucura foarte mult faptul ca sunteti interesati de site-ul de anunturi imobiliare MagInvest.ro. Dorim sa va oferim zilnic foarte multe oferte din domeniul imobiliar: inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, hale industriale, depozite, terenuri, vanzari locuinte, terenuri, spatii de productie, etc.

         Oferta site-ului national de anunturi MagInvest.ro este foarte complexa din punctul acesta de vedere. Pe aceasta platforma gasiti și pot fi postate anunturi despre toate tipurile de tranzactii imobiliare.

         Cum puteti incepe o colaborare cu noi?

         Pentru a posta un anunt din domeniul imobiliar trebuie sa va creati un cont pe site-ul nostru si apoi sa postati anuntul respectiv. Pentru persoanele interesate de tranzactiile propriu-zise, va trebui doar sa studiati periodic anunturile postate pe aceasta platforma. In interiorul fiecarui anunt veti gasi postate datele de contact ale persoanelor care au postat anunturile in platforma.

         De ce o platforma nationala dedicata exclusiv anunturilor imobiliare?

         Avem suficienta experienta in domeniul imobiliar pentru a administra in mod eficient o platforma complexa pentru toate tipurile de tranzactii imobiliare. MagInvest.ro ofera posibilitatea tuturor persoanelor sau firmelor din cele mai importante orase ale tarii, sa posteze anunturi despre tranzactii imobiliare locale, pe aceasta platforma.

         Pe site-ul de prezentare MagInvest.ro gasiti in subsolul paginii principale toate informatiile necesare pentru crearea unui cont, pentru postarea unui anunt cat si date despre alte tipuri de servicii pe care MagInvest vi le pune la dispozitie.

         Am decis sa infiintam o platforma nationala pentru anunturi imobiliare datorita solicitarilor foarte mari din acest domeniu din ultimul timp.

         IMPORTANT!! MagInvest.ro va investi foarte mult in promovarea acestei platforme online de anunturi. Acest lucru inseamna ca platforma va fi din ce in ce mai cunoscuta. Un anunt din domeniul imobiliar publicat aici, va fi foarte curand vizualizat de mii de persoane! Este motivul principal pentru care va recomandam o colaborare cu noi cat mai curand.

           Servicii imobiliare oferite in judetul Galati

         MagInvest.ro va ofera sprijin pentru realizarea tuturor tipurilor de tranzactii imobiliare pe teritoriul judetului Galati: vanzari, cumparari si inchirieri case, apartamente, birouri, terenuri, spatii comerciale, hale industriale, depozite, etc.

         De asemenea, MagInvest.ro va ofera urmatoarele categorii de servicii: consultanta pentru toate tipurile de tranzactii imobiliare, consultanta juridica, consultanta fiscala si servicii de administrare locativa.

         IMPORTANT!! Am incheiat contracte de exclusivitate cu toate persoanele care doresc sa vanda sau sa inchirieze proprietatile proprii situate in judetul Galati. Ofertele din acest judet postate pe site-ul de anunturi MagInvest.ro nu le gasiti decat aici! Acesta este motivul pentru care va recomandam sa studiati periodic ofertele noastre imobiliare!