faceți clic pentru a activa zoom-ul
Se încarcă...
Nu am găsit niciun rezultat
deschide harta
Vedere Foaie de parcurs Satelit Hybrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următorul
Cautare Avansata
Rezultatele căutării dvs.

Despre noi

Misiunea echipei Mag Invest este de a oferi intotdeauna informații pertinente și noutăți despre tot ce se poate cumpăra sau închiria la cele mai mici prețuri ( direct de la propietari ) și vă stă la dispoziție cu toata gama de tranzacții imobiliare: vânzări, cumpărări și închirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spații industriale, comerciale, depozite, hale etc.

Obiectivul principal al agenției îl reprezintă abordarea în mod profesional a cerințelor clienților noștri: persoane fizice, juridice, instituții etc. Ne axăm continuu asupra necesităților acestora și încercăm să sprijinim relația creată, iar de multe ori clienții ne devin prieteni.

Combinând experiența practică acumulată până în prezent cu îmbunătățirea permanentă a cunoștințelor pieței actuale, suntem în masură să vă oferim consilierea de care aveți nevoie în domeniul imobiliar.

Foarte important: agentia noastra are o strategie proactiva, adaptata la schimbarile pietei imobiliare cu o dinamică ieşită din comun, toate tranzacțiile imobiliare se desfășoară în strânsă legătură cu nevoile și cerințele clientilor nostri oferind consultanta bancara si imobiliara in vederea achizitionarii sau vanzarii de imobile ori terenuri.

Agentia Imobiliara MAG Invest va ofera prin intermediul site-ului www.maginvest.ro un numar mare de oferte imobiliare, indiferent de tipul de tranzactie imobiliara.

Fie ca doriti sa cumparati, vindeti sau inchiriati un imobil sau teren, pe www.maginvest.ro gasiti toate tipurile de imobile, caracterizate de piata imobiliara.

Comparați înregistrările