faceți clic pentru a activa zoom-ul
Se încarcă...
Nu am găsit niciun rezultat
deschide harta
Vedere Foaie de parcurs Satelit Hybrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următorul
Cautare Avansata
Rezultatele căutării dvs.

Consultanta imobiliara

Serviciul consta in identificarea unor proprietati imobiliare sau terenuri care sa corespunda cererii beneficiarului, in vederea incheierii unui act de transfer al dreptului de proprietate sau a unui contract de inchiriere.

Principalele tipuri de imobile de care ne ocupam sunt: apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale, spatii industriale, spatii pentru birouri si terenuri.

Agentia face selectia proprietatilor imobiliare si a terenurilor compatibile cu cererea beneficiarilor si prezinta acestora informatii din baza proprie de date despre preturile practicate pe piata pentru tipul de imobil solicitat.

Programam si asiguram vizionarea ofertelor imobiliare.
Informam beneficiarul asupra nivelului estimativ al costurilor ocazionate de transferul de proprietate.
Asistam procesul de negociere intre vanzator si cumparator.
Elaboram si sa redactam antecontracte de vanzare-cumparare in conditiile stabilite de comun acord intre vanzator si cumparator.

Oferim beneficiarului informatiile pe care le detinem, sau pe care in mod rezonabil le cunoastem despre: caracteristicile generale ale imobilului, care pot influenta decizia de cumparare, incluzand nivelul de finisare, dimensiuni, vechime si pozitionarea fata de punctele cardinale; posibilele avantaje sau dezavantaje ale zonei si vecinatatii imobilului.

Comparați înregistrările