faceți clic pentru a activa zoom-ul
Se încarcă...
Nu am găsit niciun rezultat
deschide harta
Vedere Foaie de parcurs Satelit Hybrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următorul
Cautare Avansata
Rezultatele căutării dvs.

Comisioane

Prestam serviciul de intermediere imobiliara in interesul beneficiarului (cumparator sau chirias) in schimbul platii comisionului.
Serviciul de intermediere imobiliara are loc in baza unui contract de intermediere imobiliara pentru vanzare sau inchiriere incheiat intre proprietar si agentie.

In esenta, obiectul contractului il reprezinta serviciul de intermediere imobiliara prestat de agentie in interesul beneficiarului. In cazul in care agentia identifica un cumparator care accepta si cumpara oferta acestuia, beneficiarul va plati agentiei comisionul in cuantumul prevazut in contract.


Comisionul de intermediere imobiliara practicat de agentie este intre 1% – 3% + tva calculat din valoarea tranzactiei pentru vanzarea sau cumpararea de imobile si terenuri, respectiv 50% + tva din valoarea unei chirii lunare pentru inchirieri. Comisionul se datoreaza agentiei doar in cazul incheierii contractului de vanzare-cumparare sau a unui alt act de transfer al proprietatii sau in cazul incheierii unui contract de inchiriere.

Cuantumul comisionului se poate negocia in cazul intermedierii imobilelor cu valoare mare sau in alte situatii speciale.
Pentru serviciul de ‘administrare imobiliara’ agentia percepe o taxa lunara care difera in functie de tipul de imobil, de ce anume doreste proprietarul si de complexitatea serviciilor prestate.

Comparați înregistrările